*KORTLISTET TIL FORTNUM & MASON FOOD AND DRINK AWARDS 2017 I KATEGORIEN 'DEBUT DRINK BOOK'* Når du ser på koppen med kaffe til frokost og innhalerer de herlige aromene, befinner du deg på slutten av en utrolig komplisert prosess – en glede for deg. Dette 'enkle' landbruksproduktet har reist gjennom mange hender og over tusenvis av mil før det blir den drikken du elsker så høyt. Denne boken er den ultimate guiden til den perfekte kopp kaffe, enten du er en hverdagsentusiast, en bønneobesessiv eller en spirende barista. Bli med på en reise gjennom den spennende, globale kaffeverden; følg bønnenes vei fra dyrking til kaffebutikken; og lær hvordan du kan skaffe, brenne, male og brygge fersk kaffe med selvtillit. Jeremy Torz og Steven Macatonia har hatt en lidenskap for god kaffe siden 2001, og de deler sin ekspertise og kreative hemmeligheter i denne uunnværlige guiden til en av verdens mest populære drikker.