Texas er den eneste staten i USA som virkelig kan kalle seg 'best i verden' når det kommer til BBQ. Men hva er egentlig BBQ? Mens tradisjonell grilling handler om å tilberede kjøtt raskt over høy varme, er BBQ det stikk motsatte – en prosess som innebærer langsom matlaging ved lave temperaturer. Dette gjør at kjøttet holder seg saftig og mørt, selv når man bruker billigere og seigere kjøttskjær. Når man griller med kull, treflis eller ved, får man også en uimotståelig smak i form av aromatisk røk. I boka 'Texas BBQ' lærer du alle disse teknikkene. Denne enkle steg-for-steg guiden viser deg hvordan du kan lage perfekt Texas-inspirert BBQ hjemme, uavhengig av om du har en vanlig utendørsgrill eller en profesjonell smoker. Du får innsikt i hvilke tresorter som passer til spesifikke typer kjøtt, nøyaktige grillingstider og røykingstemperaturer. Men aller viktigst, vil du oppdage hemmelighetene bak å oppnå perfekt, mørt, saftig og røkt 'pulled pork' eller 'brisket'.