Den perfekte guiden til å lage marmelade fra den prisbelønte Lucy Deedes. Marmelade har en lang historie og har vært elsket i flere hundre år – først som en portugisisk søtsak, deretter som en etter-middagen digestiv og til og med som et afrodisiakum – før det ble en uunngåelig del av frokostbordet. I over 200 år har marmelade vært en fast ingrediens i mange hjem, inkludert hos dronningen, som angivelig foretrakk Tiptree Orange Marmalade på sitt hvite brød. Noen foretrekker en klar gelémarmelade, der noen få skiver av skall svever som hestehoder i glasset; andre velger en fast appelsinblanding uten tillegg. En del nekter å røre den med mindre den er en mørk pasta, kokes nesten ned til toffee med et hint av alkohol. Uansett hvordan du liker din marmelade, så finnes det en perfekt oppskrift i "The Little Book of Marmalade" for deg. La Lucy Deedes, en prisbelønt marmeladeprodusent, lede deg gjennom prosessen og sikre deg et perfekt tilbehør hele året.