Whisky er verdens mest populære brennevin og opplever stor vekst i salget. Til tross for dette er det ofte omkranset av mystikk, myter og komplisert terminologi. Denne autoritative boken, skrevet av tre anerkjente eksperter på området, gir enkle råd om hvordan man kan utforske og nyte det enorme mangfoldet av smaker og stiler som whisky har å tilby, samt hvordan man kan bli mer eventyrlysten i sine valg. Som med alle emner, gjelder det at jo mer man vet, desto mer kan man sette pris på og glede seg over det. Boken har som mål å gi deg tilstrekkelig kunnskap til å navigere i whiskydisken hos en spesialforhandler, samt føle deg trygg når du velger whisky i bar eller restaurant. Vi ønsker å avmystifisere whisky uten å ta bort magien. Historien om whisky og produksjonsmetodene blir klart forklart, og det finnes råd om hvordan man skal lukte, smake og nyte whisky. I tillegg inkluderer boken et utvalg av klassiske whisky-cocktailer og tips til matmatching med whisky. Den dekker ikke bare berømte Highland malter, irske pot still whiskeys og amerikanske varianter.