Veganistan er en ny, spennende kokebok fra Sally Butcher som viderefører den smakfulle reisen som ble påbegynt i Veggiestan og Persepolis. Etter den store suksessen med sin bestselgende bok Veggiestan, fortsetter Butcher sin gastronomiske oppdagelse langs Silkeveien med Veganistan. I takt med forespørslene fra gjestene i hennes restaurant i Peckham, Persepolis, har hun skapt en vegansk kokebok som hyller planter og hel mat, med de rike smakene fra Midtøsten. Boken fungerer som en mesterklasse i nyskapende vegansk matlaging, og innholdet spenner fra varme og kalde mezze, fermentering og innlegging, til brød, korn, deilige desserter, forfriskende drikkevarer og veganske alternativer til kjøtt, melk og egg. Blant de fremtredende oppskriftene finner vi rødbete- og surkirsebærgazpacho, sopp- og kastanjeborek, seitan-kebaber, persepolitiske surkål, samt kvince- og kardemomme-trifle. Skrevet i Butchers vittige og betryggende stil, vil Veganistan tilføre noe nytt til kjøkkenet ditt og gi deg ferdigheter til å lage imponerende vegansk mat til enhver anledning.