Med 'Science Experiments You Can Eat' får barn muligheten til å ta ledelsen på kjøkkenet gjennom en engasjerende samling av spiselige vitenskapelige eksperimenter. Denne oppdaterte utgaven, som har fått et moderne design og inkluderer timevis med innovative og lærerike eksperimenter, vil fenge en ny generasjon lesere. Boken passer utmerket sammen med titler som 'Awesome Science Experiments for Kids', slik at unge forskere kan fortsette sin utforskning, enten hjemme eller i klasserommet. Med relevant informasjon som gjenspeiler utviklingen innen behandling og bevaring av mat, viser denne kokeboken de vitenskapelige prinsippene bak de kjemiske reaksjonene vi opplever i hverdagen - alt bare ved å lage mat. Når leserne har testet sine teorier og gjennomført eksperimentene, får de belønning i form av deilige retter de kan nyte. Fra salatdressinger og majones til selleri og popcorn, samt muffins og marengs, bruker denne boken mat for å gjøre vitenskapen tilgjengelig for en variert smaksgalleri. Den inneholder også viktig informasjon om sunn ernæring.