HarperOne

Fast Food Genocide: How Processed Food Is Killing Us and What We Can Do about It

Fast Food Genocide: How Processed Food Is Killing Us and What We Can Do about It

Produktbeskrivelse

Dr. Joel Fuhrman, an anerkjent ekspert innen ernæring og helse, samt kjent ansatt på PBS og bestselgende forfatter av 'Eat to Live', 'Super Immunity' og 'The End of Diabetes', gir oss en grundig og tankevekkende vurdering av hvordan hurtigmat og prosesserte produkter bidrar til helsekrisen i USA. I sin bok 'Fast Food Genocide' setter han søkelys på de alvorlige konsekvensene disse matvarene har på vårt velvære. Med et program som inkluderer en to ukers måltidsplan og 80 oppskrifter, tilbyr Fuhrman en vei mot en bedre helse. Han argumenterer overbevisende for at vårt kosthold, preget av bearbeidet og unaturlig mat, fører til økt ubehag, sykdom og for tidlig død. I USA er prosesserte og kunstige matvarer blitt den primære kilden til kalorier, en trend som også sprer seg til andre utviklede nasjoner. Disse såkalte 'Frankenfoodene' metter den største delen av befolkningen, men de mangler de essensielle biologiske og kjemiske egenskapene som naturlige matvarer innehar. Fuhrman advarer om at denne maten ikke bare gjør oss tykkere, men også har dype innvirkninger på hjernen vår, vår oppførsel og fremtiden vår.

Prishistorikk

Lavest
200 KR
Høyest
208 KR
Gjennomsnitt
204 KR
Median
204 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke HarperOne
Navn Fast Food Genocide: How Processed Food Is Killing Us and What We Can Do about It
GTIN/EAN/ISBN 9780062571229
Kategorier Bøker