The Modern Cook's Year: More Than 250 Vibrant Vegetarian Recipes to See You Through the Seasons
Produktbeskrivelse
Boken 'The Modern Cook's Year' byr på over 250 fargerike vegetarretter som tar deg gjennom hele året. Den anerkjente engelske kokeboksforfatteren og kokken Anna Jones setter grønnsaker i sentrum, og hun benytter enkle, men kreative ingredienser for å lage smakfulle måltider. Hennes oppskrifter er inspirert av både britiske tradisjoner og internasjonale smaken, fra Middelhavet til Sri Lanka, Japan og mer. Med et sterkt fokus på de subtile overgangen mellom sesongene, leverer Jones en variert samling oppskrifter som gjør hvert måltid mer spennende, uansett årstid eller anledning. Prøv blant annet en pepperkrydret grønn salat med aprikoser og kremost, en grillet Caesar-salat med sprø kikerter, eller en mild potet chowder med ristet brød. 'The Modern Cook's Year' gjør det enkelt og gledelig å kutte ned på kjøtt uten å måtte ty til kikerter eller frokostblandinger ved hvert måltid.