Hartwood av Christine Muhlke, Eric Werner, Mya Henry, Oliver Strand
Produktbeskrivelse
Vinner av IACP Cookbook Award for Culinary Travel og kåret til en av de beste og vakreste kokebøkene i året av flere anerkjente publikasjoner som Bon Appétit, Cooking Light, Departures, Fine Cooking, Food52, Fort Worth Star-Telegram, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle, T: The New York Times Style Magazine, Vice, Yahoo! med flere. Boken forteller den inspirerende historien om Eric Werner og Mya Henry, et modig ungt par som forlot sine restaurantjobber i New York City for å starte på nytt i den lille byen Tulum i Mexico. Her grunnla de Hartwood, en av de mest spennende restaurantene i verden. Mya Henry tok på seg rollen som daglig leder, der hun sørget for driften og ivaretok gjestene, mens Eric Werner tryllet frem fantastiske retter på kjøkkenet. Maten som serveres på Hartwood beskrives som "avhengighetsskapende" av Noma-kokk René Redzepi, som også nevner at det er grunnen til at folk står i kø i flere timer hver eneste dag for å spise der, selv om ferietiden deres er kostbar. Werner's lidenskap for matlaging skinner gjennom i hver oppskrift og fortelling.