Harvest Publications

The Red Rooster Cookbook: The Story of Food and Hustle in Harlem

The Red Rooster Cookbook: The Story of Food and Hustle in Harlem

Produktbeskrivelse

«The Red Rooster Cookbook» er mer enn bare en oppskriftsbok; det er en hyllest til den rike kulturen og historien som former Harlem. Den prisbelønte sjefskokken Marcus Samuelsson, kjent for sin innovative tilnærming til sørlig hjemmelaget mat, tar leserne med inn i sitt ikoniske spisested, Red Rooster, som ligger på Malcolm X Boulevard. Her skapes en møteplass mellom folk fra både Harlem og resten av New York, hvor soul-mat og multikulturelle retter smelter sammen. Siden 1930-tallet har Harlem vært en viktig havn for over en million afroamerikanere, samt spansktalende, afrikanske og karibiske innvandrere. Med retter som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffles, og Killer Collards, får man en smakfull opplevelse av tradisjonell soulsmat. I tillegg tilbyr menyen globale innflytelser med retter som Jerk Bacon, Latino Pork og Plantains, så vel som Kinastilte Steamet Bass og Fiery Noodles. Gjennom sin kombinasjon av sørlig inspirasjon og mangfoldige kulturer, bringer Samuelsson også inn sitt svenske-etiopiske opphav, og skaper en unik kulinarisk opplevelse som speiler Harlems rike arv.

Prishistorikk

Lavest
352 KR
Høyest
470 KR
Gjennomsnitt
418 KR
Median
413 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Harvest Publications
Navn The Red Rooster Cookbook: The Story of Food and Hustle in Harlem
GTIN/EAN/ISBN 9780544639775
Kategorier Bøker