Den nye utgaven av den kjære klassikeren 'Lebanese Cuisine' bringer enkel, autentisk matlaging fra Middelhavet og Midtøsten til et helt nytt publikum med over 200 moderne og tradisjonelle oppskrifter, samt helt nye bilder. 'Lebanese Cuisine' inneholder det beste av det Middelhavske og Midtøstens kjøkken, inkludert oppskrifter som: - Tradisjonell hjemmelaget hummus - Smakfull falafel - Lekkert bakt fisk med tahinisaus - Fantastisk lammegryte med kibbi - Søt baklava - Farina-kvadrater - Kryddret rispudding. Boken inkluderer også et ordliste med arabiske termer og foreslåtte menyer, noe som gjør 'Lebanese Cuisine' til et verdifullt tillegg i hver kokkebibliotek. Leila Kirske, datteren til Madelain Farah som skrev den opprinnelige utgaven, viderefører familiearven ved å inkludere sine egne oppskrifter samt oppdatere mors og bestemors oppskrifter i denne unike samlingen. Oppdag de rike smakene fra Middelhavet og Midtøsten med denne inspirerende kokeboken.