I 'Honey & Co: The Baking Book' inviterer Itamar Srulovich og Sarit Packer leserne inn i en verden av uimotståelige bakverk og søte fristelser. Hver dag i deres bakgård er en feiring av ferske og smakfulle varer som fyller luften med deilige dufter. Fra klistrete boller med kirsebær og pistasjnøtter til lune brøddeig som rulles med sjokolade, hasselnøtter og kanel, allt sammen bakt til perfeksjon om morgenen. Lunchtid byder på sprø og smuldrete paier fylt med krydret lam eller brent aubergine, mens ettermiddagsteen tilbyr et utvalg av ostekaker, fruktkaker, småkaker og enorme småkaker – så mange valg at det kan være vanskelig å bestemme seg for bare én. Men fortvil ikke, uansett hva du velger, vil det være en herlig opplevelse! På kvelden kan du nyte pikerte fersken med roser, eller nyte en tradisjonell dessert som Knafe, søt og salt, dynket i appelsinblomstsirup, eller kanskje bare en liten bit fersk marsipan. Ved 'Honey & Co' er det alltid noe søtt og deilig på gang hele dagen – her er det noe for enhver smak. Boken tar også for seg essensielle emner som hvordan du blir god til å bake, samt tips om hva som bør finnes i ditt kjøkkenskap, og inkluderer deilige oppskrifter for både søte og salte frokoster, samt elevenses.