Søndagslunsj er en av de store britiske tradisjonene, og i 'Mary Berry's Family Sunday Lunches' tar Mary Berry med seg både klassiske retter og sine egne familiefavoritter for å lage en uvurderlig kokebok som kan brukes året rundt. Boken er fylt med pålitelige og deilige oppskrifter som passer til både koselige, uformelle måltider og imponerende festmiddager med venner. Dette er mer enn bare en kokebok for søndagssteking; Mary moderniserer konseptet søndagslunsj og deler sine beste tips for vårforretter, høstinspirerte fruktterter, saktekokte gryteretter og lette sommersalater. Den inkluderer også vintercurryer, hagebuffeter, uimotståelige vegetariske retter og deilig dessert. Selv om Mary introduserer nyskapende oppskrifter, glemmer hun ikke de klassiske stekene. Hun har finjustert den essensielle informasjonen for hver rett og inkluderer tradisjonelle tilbehør, som den perfekte Yorkshire-vaniljen, hjemmelaget tranebærsaus og din egen uimotståelige stuffing. Med tips for forberedelse på forhånd og Aga-matlagingsinstruksjoner, er 'Mary Berry's Family Sunday Lunches' en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å løfte sine søndagslunsjer.