I denne prisbelønte samlingen av essays, utforsker Jeffrey Steingarten matens rike verden med en uovertruffen kombinasjon av humor og innsiktsfulle observasjoner. Som en mester innen matlitteratur kan han sammenlignes med Bill Bryson i reiselitteraturen. Med et blikk for detaljer hyllet han for eksempel gleden ved den perfekte potetgullet, samtidig som han åpner øynene våre for det eksepsjonelle ved japansk storfekjøtt, som kommer fra kuer som daglig får massasje og serveres sake. Steingartens skarpe humor gjør at han på en lettfattelig måte deler fascinerende fakta, som hvorfor salat kan anses som en 'stille morder'. Ved siden av hans ærlige og humoristiske skrivestil, inkluderer boken også oppskrifter som Duftende Ris med Lam og Linser. Dette er mer enn bare en reise fra tallerken til gane; det er en investering i ny kunnskap om mat og alt den innebærer. "The Man Who Ate Everything" er en uunnværlig bok for alle som elsker mat og ønsker å utfordre sine egne fordommer.