History Press

Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories from Mountain Kitchens

Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories from Mountain Kitchens

Produktbeskrivelse

Matlaging fra høgfjellsområdet som kan pryde ethvert bord. Den sørøstlige Appalachene har en rik kulinarisk tradisjon som går tilbake i generasjoner. Oppskrifter som er blitt videreført, gir innsikt i en kultur som i stor grad har blitt definert av sitt kjøkken. Ta en reise gjennom dette høylandsområdet med historier om feiringer, søndagsmiddager og hverdagsmåltider. Narrativet og de mange oppskriftene som presenteres her, uttrykker en dyp kjærlighet til stedet og en hengivenhet til denne unike mattradisjonen. Resultatet er en fristende invitasjon, formulert på dialekten fra regionen, til å 'dra opp en stol og nyte måltidet.' Forfatterne, Jim Casada og Tipper Pressley, som begge er oppvokst i regionen, er erfarne formidlere av de kulinariske gledene fra de sørlige fjellområdene.

Prishistorikk

Lavest
217 KR
Høyest
228 KR
Gjennomsnitt
223 KR
Median
222 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke History Press
Navn Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories from Mountain Kitchens
GTIN/EAN/ISBN 9781467152778
Kategorier Bøker