«Ho Jiak» er en kokebok som tar leserne med på en reise til Junda Khoos hjemland Malaysia, hvor han utforsker det unike kjøkkenet gjennom mer enn 100 basisoppskrifter. Fra klassisk gatekjøkken til hjemmelagde retter som oser av sjel, presenterer Khoo et variert utvalg. Boken begynner med enkle, budsjettvennlige måltider som kan lages på bare 15 minutter. Her lærer vi å tilberede klassiske malaysiske retter som poached Hainan-kylling og smakfull curry laksa, i tillegg til oppskrifter på hjemmelagde retter som sprø, krydret kylling og snackete loh bak (svineruller med fem krydder). Men «Ho Jiak» stopper ikke ved klassikerne; Khoo introduserer også næringsrike, hjemlagde malaysiske retter som sjelden finnes på menyer utenfor Malaysia, for eksempel lotusrot i en smakfull svinebensbuljong og stekt bee hoon, en røkt og umami-rik vermicelli-nuddelrett. Oppskriftene i denne boken er utdrag av hva Khoo serverer på Ho Jiak Town Hall, en anerkjent restaurant som er kåret til en av Australias beste.