"Delia's Book of Cakes" ble først utgitt i 1977, og med sin imponerende evne til å forbli relevant, har boken aldri vært ute av trykk i løpet av disse 35 årene. For å feire denne suksessen har boka fått en fullstendig moderne oppdatering. Originaloppskriftene, som har fått en spesiell plass i hjertet til mange, er fortsatt inkludert, men nå er de supplert med nye oppskrifter, innovative ideer, friske ingredienser og enklere metoder. Over 90 % av oppskriftene i denne utgaven er testet glutenfrie. Fra tidløse klassikere som kaffe- og valnøttkake og gammeldags kirsebærkake, til sesongbaserte favoritter som jule- og simnelkake, samt spennende nye oppskrifter som skjulte jordbærkopper med glasur og chunky marmelademuffins, bringer Delia sin magiske baketeknikk inn i ditt kjøkken. Alt dette er, som forventet fra Delia, lett tilgjengelige oppskrifter som er nøye testet og fulle av pålitelighet. Enkelt sagt – da som nå, er "Delia's Cakes" den eneste boken om kaker du noen gang vil trenge.