Visste du at 62 % av maten i supermarkedene våre ikke bare er bearbeidet, men 'ultra-bearbeidet'? Dette betyr at ingredienser fra andre matvarer er kombinert for å skape noe 'nytt', ofte med farger som ikke eksisterer i naturen. Data viser at ved å spise denne typen mat over tid, forgifter vi bokstavelig talt oss selv. I sin kraftfulle og banebrytende stil, kjent fra hans bestselger 'FAT CHANCE', som avdekket farene ved sukker, presenterer Dr. Robert Lustig en skarp granskning av hvordan vår avhengighet av prosessert mat (som støttes av matindustrien, storlandbruket, legemiddelindustrien, institusjonell medisin og myndighetene) står bak den dødelige økningen i store ikke-smittsomme sykdommer. Dette inkluderer diabetes, hjertesykdom, leverfett, kreft og demens. Vi har kommet til å akseptere at disse kroniske sykdommene bare er en del av den 'naturlige aldringsprosessen', men Dr. Lustig argumenterer for at dette rett og slett ikke stemmer. Løsningen, både på personlig og samfunnsnivå, er en [...]