Sett smak og fleksibilitet i fokus på kjøkkenet med Rachel Amast bok "One Pot: Three Ways". Rachel Ama redefinerer vegansk matlaging ved å tilby en tilnærming der du kan lage en grønnsaksfylt hovedrett i én gryte, panne eller form, og samtidig velge mellom tre kreative og smakfulle måter å servere den på. Mulighetene er mange – oppgrader restene dine og skap et nytt festmåltid hver dag. Juster porsjonene etter behov, lag alle tre serveringsalternativene til et vegansk festmåltid med venner, eller fryse ned rester til en senere anledning når tiden er knapp. Uansett hva du velger, vil denne måten å lage mat på hjelpe deg med å ha middag klar og ventende, noe som gjør plantebasert kosthold enda mer tilgjengelig hver dag. For eksempel kan du endre eller servere Peri Peri-sopp på tre forskjellige måter: 1. Peri Peri Pittas 2. Potetstaver og coleslaw 3. Salatboller med Peri Peri-grillet søt mais. Gjør også om den karibiske karrijakken til: 1. Kokosris og coleslaw 2. Kokosflatbrød med tomat- og rød løkssalat.