'Så snart jeg leste The Elements of Baking, visste jeg at denne boken ville ha en permanent plass i kjøkkenbiblioteket mitt.' - Dorie Greenspan, bestselgende forfatter av Baking with Dorie. Med en doktorgrad i uorganisk kjemi, presenterer Katarina Cermelj vitenskapen bak baking og de ingrediensene som gjør baksten vellykket. Dette gir deg muligheten til å tilpasse bakingen din til din diett og livsstil, uten å gå på kompromiss med smaken. I boken finner du et vell av fristende oppskrifter, sammen med kvantitative modifiseringsregler som lar deg tilpasse enhver oppskrift til din smak. The Elements of Baking vil forandre din forståelse av ingredienser og bli en uunnværlig følgesvenn på kjøkkenet – boken du alltid vil henvise til når du vil bake. Akkurat som oppskriftene på Katarinas populære bakingblogg, The Loopy Whisk, er oppskriftene i denne boken alltid tilgjengelige, pålitelige og utrolig deilige, fra savory retter som glutenfrie ostepull-apart til søte fristelser.