The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
Produktbeskrivelse
I "The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America" tar journalist Michael Ruhlman leserne med på en reise inn i matlagingsfaget som få andre bøker gjør. Ruhlman, som forlot sitt journalistiske liv for å iføre seg kokkejakke og houndstooth-bukser, ble med studenter ved Culinary Institute of America, den eldste og mest innflytelsesrike kokkeskolen i USA. Men boken handler ikke bare om teknikker som å holde en kniv riktig eller skjære løk; den dykker dypere inn i essensen og sjelen av det å være en profesjonell kokk. Gjennom sin utvikling som en dyktig kokk deler Ruhlman opplevelsene sine fra utallige kjøkken og klasserom, der han jakter på de udefinerbare ingrediensene som gjør mat fantastisk. Med en kombinasjon av lidenskap og grundig rapportering, gir denne boken en levende og medrivende skildring av en kokks liv, og står som et viktig bidrag til litteraturen om kulinarisk kunst.