Avdekk hemmelighetene bak de beste hjemmelagde pølsene med ekspertise fra Porter Road Butcher i Nashville. 'Homemade Sausage' er en lettfattelig veiledning for å lage deilige pølser rett fra ditt eget kjøkken. Forfatterne James Peisker og Chris Carter deler sine omfattende kunnskaper og erfaringer, og tar deg gjennom alle nødvendige trinn for å lage pølser av høyeste kvalitet, akkurat som de gjør i butikken. Lær hvordan du velger kjøtt fra lokale gårder for å oppnå den beste smaken og kvaliteten. Deretter vil du oppdage effektive teknikker og bransjehemmeligheter for å male kjøttet riktig. Boken inneholder også en liste over de beste verktøyene for å produsere pølser, samt tips for hvordan du bruker dem på en vellykket måte. Det morsomme begynner når du skal krydre pølsene for å skape dype smaksprofiler. Her har du full kontroll over krydderne, natriuminnholdet og mer! Du kan velge å fylle og røyke pølsene dine, eller ikke - og lage klassiske pølseformer som pølser, burgere, brats, kielbasas, chorizos, andouilles, og mye mer! Nyt resultatet av ditt arbeid med deilig, lokalt fremstilt kjøtt i dine egne pølser.