I "1,000 Spanish Recipes" gir Penelope Casas, en av de mest fremtredende ekspertene på spansk mat, leserne en omfattende innføring i det spanske kjøkken. Med sitt dyptgående kjennskap til ingredienser som jamón serrano, Manchego-ost og chorizo, presenterer hun et imponerende utvalg av retter, fra de klassiske patatas bravas til søte churros. Dette verket, som er Casas' siste og mest givende prosjekt, er en verdig tillegg til den prisbelønte serien "1,000 Recipes". Her inviteres leserne til en kulinarisk reise gjennom Spania, fra de frodige landskapene i Galicia til den pulserende hovedstaden Madrid og de solfylte Kanariøyene. Boken inneholder et rikt mangfold av oppskrifter, fra tapas (inkludert 18 varianter av spansk omelett) og suppeoppskrifter (11 varianter av gazpacho), til salater, hovedretter og vegetariske retter. Med hele 50 forskjellige paella-oppskrifter, urter, kornretter, brød og 20 varianter av flan, er det noe for enhver smak. I tillegg finner du ikoner for vegetariske retter, spesielle menyer og interessante artikler om spanske ingredienser og tradisjoner. "1,000 Spanish Recipes" er ikke bare et kokeboksverk, men også en oppsummering av en 40-årig karriere og en livslang lidenskap for spansk matlaging.