Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company

Easy-to-swallow, Easy-to-chew Cookbook

Easy-to-swallow, Easy-to-chew Cookbook

Produktbeskrivelse

Boken ‘Easy-to-Swallow, Easy-to-Chew Cookbook’ tilbyr en enestående samling av mer enn 150 smakfulle og næringsrike oppskrifter, spesielt utviklet for de som har vansker med å tygge og svelge. Mange mennesker, enten de er eldre eller har helseutfordringer som Parkinsons sykdom, AIDS, eller kreft i hode og nakke, finner det å spise utfordrende. Denne kokeboken tar sikte på å gjøre måltidene både behagelige og tilfredsstillende, samtidig som den gir nyttige tips og teknikker for å gjøre spisingen enklere for disse gruppene. Forfatterne inkluderer kostholdsekspert Donna L. Weihofen, som også har skrevet 'The Cancer Survival Cookbook', JoAnne Robbins, en fremragende forsker innen klinisk svelging, og Paula A. Sullivan, en spesialist innen tale- og svelgerehabilitering. Sammen har de skapt en verdifull ressurs for alle som ønsker å nyte mat på en enkel og velsmakende måte.

Prishistorikk

Lavest
222 KR
Høyest
231 KR
Gjennomsnitt
227 KR
Median
227 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Navn Easy-to-swallow, Easy-to-chew Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780471200741
Kategorier Bøker