I boken 'Flavor For All' presenterer James Briscione og Brooke Parkhurst en samling av 100 enkle, dynamiske og smakfulle oppskrifter som bygger på den vitenskapelige tilnærmingen til smaksetting som ble utforsket i deres tidligere verk, 'The Flavor Matrix'. Boken er utformet for å være tilgjengelig for alle kokker, fra nybegynnere til erfarne hjemmekokker, og tilbyr oppskrifter med både velkjente og overraskende smakskombinasjoner. Her finner du deilige retter som Seared Steaks med Mandel-Kirsebær Pesto, Caesar Artichoke Dip, Brown Butter, Maple, og Pear Pork Roast, Spicy Kiwi og Bacon Grilled Cheese Sandwiches, samt en innovativ salatdressing kalt 'Umami in a Bottle'. I tillegg får leserne muligheten til å prøve en uimotståelig sjokolade- og rødvinsbrødpudding. Forfatterne gir ikke bare oppskrifter, men forklarer også hvorfor visse smaker harmonerer så godt sammen, og deler nyttige tips for å få frem maksimal smak i dine måltider. Med 'Flavor For All' får du en praktisk og inspirerende kokebok som lover å berike ditt hjemmekjøkken med spennende nye smaksopplevelser.