Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company

Jacques Penpin Poulets & Legumes

Jacques Penpin Poulets & Legumes

Produktbeskrivelse

Den legendariske kokkelæreren Jacques Pépin, omtalt av GQ som "den mest innflytelsesrike kokken i Amerika", deler sine favorittoppskrifter med kylling og grønnsaker fra en karriere som strekker seg over mer enn 50 år og to kontinenter. Noen oppskrifter, som Poulet à la Crème og Baker’s Wife Potatoes, minner om de franske landeveisklassikerne fra hans barndom, mens Chicken with Cognac Sauce og Velvet Spinach er inspirert av hans tid i fine franske restauranter. Flertallet av oppskriftene er imidlertid utviklet i hans moderne kjøkken i Connecticut. Hver rett bærer den karakteristiske Pépin-stilen: laget med få trinn, men så deilige at de passer perfekt til servering for gjester, fra Roast Split Chicken med Sennepsskorpe til Karamelliserte Tomater Provençale. Med sjarmerende illustrasjoner av Pépins egne malerier, er denne lille samlingen perfekt for å revitalisere enhver kokks repertoar.

Prishistorikk

Lavest
197 KR
Høyest
207 KR
Gjennomsnitt
202 KR
Median
202 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Navn Jacques Penpin Poulets & Legumes
GTIN/EAN/ISBN 9780544920934
Kategorier Bøker