Boken "The Red Boat Fish Sauce Cookbook" er den offisielle kokeboken fylt med 100 oppskrifter fra det anerkjente fiskeeksponatet Red Boat Fish Sauce. Dette er ikke bare en hvilken som helst condiment; det er en smakfull ingrediens laget av ansjoshoder, som har oppnådd en kultstatus i gastronomiens verden. Med anerkjennelse fra matkjemper som David Chang, Andrea Nguyen, og Ruth Reichl, er historien om Red Boat Fish Sauce og grunnleggeren Cuong Pham uten tvil inspirerende. Etter et år med reise fra Vietnam til Amerika etter krigen, fikk han unike erfaringer ved å jobbe for Steve Jobs i Apple i 1984. Til tross for å ha en prestisjetung jobb, følte han en dyp lengsel etter barndommens smaker som han ikke fant i supermarkedene. Hellig for å gjenskape smaken av hjemlandet, satte han seg som mål å gjenoppleve de unike smakene som han og familien hans husket så sterkt. I denne boken finner du 100 varierte oppskrifter som gir deg muligheten til å løfte smaken av klassiske vietnamesiske retter, som Bún Chà og sukkerrørreker. Men ikke stopp der; denne boken gir også smakfulle tilskudd til favoritter som kyllingvinger og svinestek. Hver oppskrift er ledsaget av fengende anekdoter fra Culngs reise og inneholder fascinerende historier fra alle måltider, fra frokost og middag, til snacks, desserter og festmåltider. Oppdag hvordan den magiske fiskeessensen kan forvandle dine retter til kulinariske opplevelser.