La denne guiden fungere som din personlige ernæringsekspert, klar til å avkrefte vanlige myter om mat og gi deg svarene på de mest presserende helseproblemene med lettfattelig informasjon. Er rødvin bra for hjertet ditt? Vil koffein heve blodtrykket ditt? "How Food Works" gir deg svar på disse og flere spørsmål ved å undersøke påstandene rundt en rekke matvarer og analysere dem fra et biologisk perspektiv. Utforsk næringsfakta om maten du spiser, lær om fordelene med supermat og antioksidanter, og få et innblikk i moderne matproduksjon. Boken er fylt med infografikker og fargerike bilder som dykker ned i vitenskapen bak ulike kostholdsmønstre, inkludert glutenfritt kosthold og veganisme, i tillegg til fordelene ved forskjellige dietter fra hele verden. Blader gjennom sidene for å forstå hvorfor matintoleranser oppstår, hva som egentlig gjør mat økologisk, hvor viktige holdbarhetsdatoer er, og hvor mye salt du faktisk bør innta. Leserne vil også lære om ...