Möbius-bagels, Euclids sjokoladekake uten mel og eplepai – dette er matematikk, men ikke som du kjenner det. I "How to Bake Pi" gir den matematiske forkjemperen og stjernebakerinnen Eugenia Cheng deg et fristende innblikk i alt fra enkel tallforståelse til kategori-teori, som blir beskrevet som "matematikkens matematikk". Gjennom verkene til Fermat, Poincaré og Riemann oppdager du at matematikk er mye mer enn bare samtidige likninger og ruten av p. Det er et utrolig kraftfullt verktøy for å forstå verden rundt oss. Når du først lærer å tenke matematisk, vil du aldri se på noe – enten det er kaker, vaniljesaus, bagels eller doughnuts – på samme måte igjen. Boken er fylt med engasjerende gåter og toppet med et rikelig dryss av humor og sjarm. "How to Bake Pi" tilbyr en feilfri oppskrift på en matematisk fest. *Tidligere publisert under tittelen "Cakes, Custard & Category Theory"*.