I Storbritannia er te en uatskillelig del av kulturen, med 84 % av befolkningen som nyter en kopp hver eneste dag - vi drikker hele 100 millioner kopper døgnet rundt. Når en undersøkelse ble gjennomført om hva nasjonens nasjonalsymbol burde være, svarte 32 prosent av deltakerne en kopp te. Likevel er det mange av oss som ikke tilbereder te på riktig måte. Her trer te-ekspert og infusjonsentusiast Stephen Wildish inn på scenen. I sin omfattende guide til den raffinerte kunsten å drikke te, deler han viktige hemmeligheter som: bryggeveiledninger for de som har litt problemer med proporsjoner; enkle, men avgjørende regler - som det ufravikelige prinsippet om at teposen aldri skal berøre melk; anvisninger om nedkjøling, og til og med en eksakt tidslinje for når te går fra å være «varmere enn solen» til iskaldt. Denne boken er den perfekte gave for enhver teelsker, og en uvurderlig ressurs for å mestre kunsten å nyte en perfekt kopp te.