Fedme har utviklet seg til en global krise. De fleste er enige om at bedre kosthold og økt fysisk aktivitet er nøkkelen til løsningen, men forskere har den senere tid blitt oppmerksomme på at problemet strekker seg utover individuelle atferdsendringer. Vi kan overbevise folk om fordelene ved å spise sunt og være fysisk aktive, men hva skjer når de kommer hjem til et nabolag der friske grønnsaker ikke er tilgjengelige, og mulighetene for fysisk aktivitet er begrensede? Når miljøet ikke støtter sunne livsstilvalg, blir det vanskelig å opprettholde endringene. I "Reversing the Obesogenic Environment" introduserer ledende forskere Lee, McAlexander og Banda begrepet obesogenisk miljø—et miljø som fører mennesker til å bli overvektige—og undersøker måter å endre omgivelsene våre for å fremme sunnere valg. Mens mye av den nåværende litteraturen fokuserer på matforsyning og kostholdsvaner, belyser denne boken hvordan vi kan skape et mer helsefremmende miljø som legger til rette for positive livsstilsendringer.