I lang tid har menneskeheten levd uten at noen har fortalt oss hva vi skal spise. I tidligere samfunn, der tilgangen på mat var god, var overvekt en sjeldenhet. I dag, derimot, bombarderes vi med informasjon om sunne kostholdsvaner, men likevel står vi overfor en overvurdering av overvekt og kostholdsrelaterte sykdommer. Hva er egentlig problemet med dagens kosthold, og hvorfor finnes det så mange motstridende råd om hva vi bør innta? Dette er spørsmål som Dr. Marit Kolby tar opp i sin tankevekkende bok, hvor hun tilbyr et nytt perspektiv på våre matvaner. Kolby, med sin bakgrunn innen matvitenskap og ernæringsbiologi, gir en grundig analyse av forholdet mellom mat og kropp. Hun presenterer oppdatert, forskningsbasert kunnskap som hjelper leserne å gjøre informerte valg i kostholdet sitt, og dermed forbedre helsen. "Hva og når skal vi spise?" er ikke bare en bok, men en veiledning til enklere og sunnere spisevaner. Oppdag hvordan du kan navigere i dagens komplekse matlandskap og få en bedre helse som følge.