Hva vi spiser når vi spiser kjøtt av Kristian Bjørkdahl, Karen Victoria Lykke

Hva vi spiser når vi spiser kjøtt av Kristian Bjørkdahl, Karen Victoria Lykke

Produktbeskrivelse

I "Hva vi spiser når vi spiser kjøtt" tar forfatterne Kristian Bjørkdahl og Karen Victoria Lykke leseren med på en innsiktsfull reise gjennom kjøttproduksjonens og forbrukets utvikling fra midten av 1800-tallet til dagens samfunn. Vi ser ofte for oss et idyllisk bilde av dyrene som gir oss mat, der hønene tripper rundtom i tunet, griser storkoser seg på dyrene marker og kuer beiter på frodig, grønt gress. Men er dette virkeligheten? Med stadig økende kjøttforbruk har vi samtidig blitt mer distansert fra dyrene som produserer maten vår. I dag finner vi kjøtt pakket i plast i butikkene, uten en klar forbindelse til dyret som en gang var. Boken utforsker dyrehold, slakt, forbruk og matkultur, og reiser spørsmål om hvordan produsentene fremstiller dyrenes livsvilkår. Lukker vi som forbrukere øynene for realitetene bak grillfestene? Gjennom sjokkreportasjer og debatter om dyrevelferd avdekkes en kompleks virkelighet som sjelden påvirker vårt kjøpsmønster. "Hva vi spiser når vi spiser kjøtt" er mer enn en vanlig kokebok; den er en grundig analyse av mat, dyrevelferd, landbrukspolitikk og en kulturell historie om livet på gården – før og nå.

Prishistorikk

Lavest
364 KR
Høyest
399 KR
Gjennomsnitt
370 KR
Median
364 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Hva vi spiser når vi spiser kjøtt av Kristian Bjørkdahl, Karen Victoria Lykke
GTIN/EAN/ISBN 9788282262866
Kategorier Bøker