Den åttende utgaven av 'Hydroponic Food Production: A Definitive Guidebook for the Advanced Home Gardener and the Commercial Hydroponic Grower' fungerer som en omfattende veiledning for soilless kultur, eller hydroponikk, for både hobbygartnere og kommersielle dyrkere. Fra den forrige utgaven som ble utgitt i 2013, er denne bestselgeren betydelig oppdatert og fungerer som en praktisk 'metodebok' som veileder leseren i hvordan man kan sette opp en hydroponisk produksjon ved å benytte seg av en rekke hydrokulturelle metoder som brukes i bransjen for å dyrke grønnsaker. Forfattet av Dr. Howard M. Resh, en anerkjent autoritet på hydroponiske systemer, deler boken detaljerte opplysninger om ulike hydroponiske vekstsystemer og inneholder over 600 fotografier (200 i farger), tegninger og tabeller. Nytt i denne utgaven er en presentasjon av miljøkontrollsystemer for drivhus og eksempler på bærekraftig drivhus teknologi, samt demonstrasjon av bruk av automatisering og robotteknologi i innhøsting, sortering og emballering. Boken introduserer også innendørs vertikal dyrking, som gir leserne innsikt i moderne og innovative metoder innen hydroponikk.