Independently Published

Chef Ray's Fine Dining: Meats

Chef Ray's Fine Dining: Meats

Produktbeskrivelse

I denne boken deler Chef Ray sine favoritter fra en imponerende samling oppskrifter på kjøttretter, inkludert storfe, kylling og svin. Oppskriftene er hovedsakelig raske og enkle å forberede og lage, noe som garanterer en smakfull og innbydende tallerken for dine gjester. Mange av oppskriftene finnes på den daglige menyen, mens andre er spesialiteter tilberedt for anledninger med spesielle gjester eller festlige høytider. Med mer enn 130 sider fylt med inspirerende retter, vil du garantert finne familiens neste favorittrett mellom disse sidene. Nyt matlagingen!

Prishistorikk

Lavest
95 KR
Høyest
100 KR
Gjennomsnitt
97 KR
Median
97 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Independently Published
Navn Chef Ray's Fine Dining: Meats
GTIN/EAN/ISBN 9781726747196
Kategorier Bøker