Ghanesisk mat er en opplevelse uten sidestykke. Krydderene og urtene som benyttes i rettene fra dette vestafrikanske landet, samt dets naboer, gir maten en unik og kraftfull smak som gjenspeiler den rike kulturen og skikkene i regionen. Tradisjonell ghanesisk mat har alltid vært influert av tilgjengeligheten av lokale råvarer. Tidligere bestod disse råvarene hovedsakelig av plantain, hirse, bønner og mais, og mange av de klassiske rettene i Ghana inkluderer fremdeles disse ingrediensene. Enten du lengter etter smaken av hjemlandet, ønsker å komme nærmere dine forfedres røtter, eller vil lære å lage vestafrikanske retter til et arrangement eller gjester, er kokeboken 'Gone to Ghana' det perfekte verktøyet for deg. Denne kokeboken inneholder 30 oppskrifter inspirert av autentisk ghanesisk matlaging, med både klassiske og nyere ingredienser, alt fra regionen. Oppskriftene er lette å følge og krever ikke avanserte kokkekunnskaper.