Historic German and Austrian Beers for the Home Brewer
Produktbeskrivelse
Tysk øl har et godt rykte over hele verden. I denne boken får du en innføring i den rike kulturen rundt tysk øl som strekker seg langt utover de velkjente lyse lagerølene. Du vil lære om historien til 22 klassiske tyske og østerrikske ølstiler, og hvordan du kan brygge dem selv hjemme med historisk nøyaktige og autentiske oppskrifter og bryggemetoder. Boken er delt inn i fire kategorier: bayerske øl, tyske hvite øl, tyske brune øl og østerrikske øl, og den gir en grundig introduksjon til historien om tysk øl og hvordan det ble brygget for flere århundrer siden. Fra bayersk lagerøl og Weissbier til Broyhan, Kottbusser Bier, Berliner Braunbier, Mannheimer Braunbier, Carinthian Stone Beer og flere. Denne boken er spesielt utformet for både mellomliggende og erfarne hjemmebryggere som er komfortable med bryggeprosessen, og som ønsker å utforske både klassiske og mindre kjente tyske ølstiler. I tillegg vil den også appellere til ølhistorieentusiaster som ønsker å oppdage en side av tysk og østerriksk ølkultur som ennå ikke er utforsket av ølverdenen.