How to Start, Run, and Grow a Quick Service Fast Food Restaurant
Produktbeskrivelse
Gylne buer. Den rødhårede jenta med flette. Colonelen med skjegg og sitt karakteristiske sløyfebånd. Disse bildene vekker umiddelbart minner om de tilknyttede merkene, og gir sannsynligvis også umiddelbare assosiasjoner til smaken og lukten av maten de selger. Disse ikonene er kjent over hele verden. Hvordan oppnådde de dette? Gjennom kraften av franchising. Har du noen gang drømt om å starte din egen hurtigmat-/kjapp service-restaurant? Kanskje har du en idé om den 'neste store tingen' innen denne stadig voksende bransjen. Den gjennomsnittlige amerikaneren bruker omtrent 1.200 dollar årlig på hurtigmat, noe som enkelt utgjør 100 dollar eller mer hver måned brukt på dette kulturelle fenomenet. Faktisk er det et fenomen når vi ser på hvor raskt konseptet med franchiset hurtigmat har vokst på under et århundre. Lukk øynene og ta deg tilbake til barndommen. Selvfølgelig husker du folkene og stedene, men det er lukten av mat som får alt til å henge sammen. Din mor, din...