Independently Published

Pizza & Natural Yeast - The Art of Leavening: How to make a perfect mother dough

Pizza & Natural Yeast - The Art of Leavening: How to make a perfect mother dough

Produktbeskrivelse

I denne informative guiden tar forfatteren et oppgjør med myten om at det ikke er noen forskjell mellom fersk gjær (eller tørrgjær) og surdeig, som ofte gjentas blant pizzakokker. Noen hevder til og med at tørrgjær er bedre enn surdeig, men forfatteren avkrefter disse påstandene. Boken avdekker de mange ulikhetene mellom de ulike gjærtypene, og argumenterer for hvorfor surdeig er et uunnværlig verktøy i pizzeriaer. Med trinnvise oppskrifter og omfattende instruksjoner gir denne guiden leserne muligheten til å mestre kunsten med å lage en perfekt surdeigsstarter. Boken tar for seg alt fra ingredienser til teknikker for å oppnå et høykvalitets surdeigsdeig, og er et must for alle som ønsker å heve sitt pizzabaking til nye høyder.

Prishistorikk

Lavest
210 KR
Høyest
221 KR
Gjennomsnitt
215 KR
Median
214 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Independently Published
Navn Pizza & Natural Yeast - The Art of Leavening: How to make a perfect mother dough
GTIN/EAN/ISBN 9781089039341
Kategorier Bøker