Tempting Kenyan Recipes: Your #1 Cookbook of East African Dish Ideas!
Produktbeskrivelse
Er du fascinert av rettene som lages i fjerne afrikanske land som Kenya? Denne kokeboken gir deg et innblikk i noen av de mest smakfulle og varierte oppskriftene fra Kenya, et stort afrikansk land som ligger på østkysten av kontinentet, der det møter Det indiske hav. Med et rikholdig tilbud av fersk fisk, geit, lam og storfe, er det enkelt å gjenskape de tradisjonelle måltidene fra denne regionen. Oppskriftene varierer noe fra region til region, ettersom Kenya huser tre hovedetniske grupper. Befolkningen har levd tradisjonelle livsstiler i tusenvis av år, og mange tilbereder fortsatt mat på samme måte som deres forfedre. Stammene avler geiter og storfe, og kostholdet deres suppleres med ville grønnsaker. Landbrukstammene i Kenya dyrker avlinger som har blitt brukt i århundrer, som søtpoteter, svarte øyne erter, tomater og chili. Du vil spesielt legge merke til hvor mange retter som er laget med chili og tomater, ettersom disse to ingrediensene ofte går hånd i hånd i kenyansk matlaging. Oppdag og nyt de deilige kenyanske oppskriftene som denne boken har å tilby.