Lær kunsten av Ayurvedisk matlaging med denne essensielle kokeboken om Ayurveda. Ønsker du å oppnå en bedre balanse mellom tankegang og kosthold? Ayurveda, vitenskapen om selvhelbredelse, er en filosofisk retning som fokuserer på å opprettholde helse gjennom harmoni mellom sjel og kropp. Ayurveda er ikke bare en diett, men en livsstil. Grunnprinsippene for nybegynnere i Ayurveda er basert på at enhver enkeltperson har tilstrekkelig energi til å bli sunn og lykkelig. I kjernen av konseptet finner vi fem grunnleggende elementer: jord, vann, ild, rom og luft – alt i universet er i balanse for å støtte helsen vår. Bøker om Ayurveda klassifiserer mennesker i tre forskjellige dosha-typer, hvor hver type har sitt unike kosthold. Alle oppskriftene i denne kokeboken er utviklet for å forbedre fordøyelsen og gi kroppen både åndelig og fysisk helbredelse. Å helbrede gjennom Ayurveda betyr å opprettholde god helse og, for de som ønsker å gå ned i vekt, bety å følge et riktig kosthold samt ha sunne vaner som en del av hverdagen. Ayurveda Cookbook gir deg en hel kapittel dedikert til... [følg opp med flere detaljer om innholdet i boken].