Føler du at vannbad-konservering virker spennende, men er du redd for å prøve? Eller vet du ikke den riktige måten å gjøre det på? Kanskje synes du det virker bra, men hektisk? Vannbad-konservering er en gammel bevaringsprosess som bidrar til en økonomisk og sunn livsstil, samtidig som du kan nyte sesongens mat året rundt. Mange unngår denne metoden fordi de er usikre på de riktige stegene å følge eller tror prosessen er stressende. Men det trenger ikke å være slik. Denne boken gir deg all informasjonen du trenger om vannbad-konservering. Du vil lære alt fra grunnleggende til nøyaktige trinn for hver handling du må utføre for å konservere mat. I tillegg vil du få innsikt i hvilke typer mat som kan bevares med denne metoden og hvilke forsyninger som er nødvendige. Du vil også bli kjent med ulike konserveringsverktøy, samt all informasjon knyttet til dem, slik at du garantert vil lykkes med vannbad-konservering hvis du følger denne boken nøye. Inne i denne boken vil du finne: * Grunnleggende om vannbad-konservering * Hvordan du vil dra nytte av vannbad-konservering.