Denne boken er en nøyaktig reproduksjon av den komplette blandingsguiden for Angostura Bitters fra 1908. Angostura Bitters ble oppfunnet av Dr. Siegert i 1824 som et middel for å kurere diverse plager, bortsett fra den man faktisk hadde. Heldigvis ble den også brukt i alkoholholdige drikker, ettersom den tilfører en unik umami og smak som hever kvaliteten på drinkene. Boken retter seg mot de mest populære drinkene fra tidsepoken, som Mamie Taylor, Whiskey Smash og Gin Sour. Den er et ypperlig verktøy for å utforske cocktailhistorie og følge med på hvordan ulike drinker har kommet og gått i popularitet. Den blir antatt å ha vært et promoteringstiltak, og inneholder over 200 oppskrifter både med og uten bitters, samt matoppskrifter. Angostura Bitters er fortsatt destillert i Trinidad, og selskapet selger over 10 millioner liter av de ikoniske små flaskene verden over. Oppdag de gamle klassikerne fra denne spesielle historiske reproduksjonen i dag.