Denne tidløse klassikeren gir deg all kunnskapen du trenger for å tilberede mat. Boken tilbyr nyttige råd om oppbevaring og frysing av mat, samt detaljerte trinn-for-trinn guider til grunnleggende matlagingsmetoder, praktiske snarveier og serveringsforslag. Med mer enn 650 enkle og tilgjengelige oppskrifter, er denne boken et perfekt verktøy for både nybegynnere og erfarne kokker. Du finner en imponerende samling av forretter, supper, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe og vilt, samt sauser, grønnsaker og vegetarretter, salater og dressinger, egg- og ostretter, desserter, kaker, brød og bakverk, konfekt og konserver. Hver oppskrift er tydelig presentert med nyttig informasjon, inkludert kilojouleinnhold per porsjon og om retten egner seg for frysing. Bokens innholdsfortegnelse dekker alle disse kategoriene; forretter, supper, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe og vilt, sauser, grønnsaker og vegetarretter.