Oppdag maten fra Frankrikes grenseområder sammen med den anerkjente kokken Alex Jackson i hans andre kokebok. I "Frontières" utforsker Jackson den unike mattradisjonen som preger Frankrikes grenseområder, fra geografiske og historiske aspekter til språklige og metaforiske elementer. Reisen tar oss fra den skiftende grensen i Rivieraen, hvor matkulturen forblir uimotståelig, til de okkitaniske dalene i de italienske Alpene, det fransk-tyske kjøkkenet i Alsace, og til Marseille, en av Middelhavets viktigste havner med sterke historiske og nåværende bånd til Nord-Afrika. Jackson viser hvordan fransk matlaging har blitt formet av historiske hendelser, og hvordan mange av rettene er en del av en felles tradisjon innen vest-europeisk og Middelhavskjøkken. Med over 80 fristende oppskrifter og fascinerende introduksjoner til hver region, tar "Frontières" deg med på en deilig gastronomisk reise gjennom Frankrikes varierte grenseområder, og tilfører mange spennende retter til ditt matrepertoar underveis.