Interlink Books

Frontières: The Food of France's Borderlands

Frontières: The Food of France's Borderlands

Produktbeskrivelse

Oppdag maten fra Frankrikes grenseområder sammen med den anerkjente kokken Alex Jackson i hans andre kokebok. I "Frontières" utforsker Jackson den unike mattradisjonen som preger Frankrikes grenseområder, fra geografiske og historiske aspekter til språklige og metaforiske elementer. Reisen tar oss fra den skiftende grensen i Rivieraen, hvor matkulturen forblir uimotståelig, til de okkitaniske dalene i de italienske Alpene, det fransk-tyske kjøkkenet i Alsace, og til Marseille, en av Middelhavets viktigste havner med sterke historiske og nåværende bånd til Nord-Afrika. Jackson viser hvordan fransk matlaging har blitt formet av historiske hendelser, og hvordan mange av rettene er en del av en felles tradisjon innen vest-europeisk og Middelhavskjøkken. Med over 80 fristende oppskrifter og fascinerende introduksjoner til hver region, tar "Frontières" deg med på en deilig gastronomisk reise gjennom Frankrikes varierte grenseområder, og tilfører mange spennende retter til ditt matrepertoar underveis.

Prishistorikk

Lavest
379 KR
Høyest
440 KR
Gjennomsnitt
408 KR
Median
387 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Interlink Books
Navn Frontières: The Food of France's Borderlands
GTIN/EAN/ISBN 9781623711184
Kategorier Bøker