«Imad's Syrian Kitchen: A Love Letter to Damascus» er en dyptfølt hyllest til de herlige smakene fra Syria, og inneholder hele 90 fantastiske oppskrifter som feirer den syriske matkulturen. Denne kokeboken, den første fra den anerkjente kokken Imad Alarnab fra Damaskus, tar leseren med på en reise gjennom både tradisjonelle og tilpassede retter som du enkelt kan lage hjemme. Imad, som nå driver en anerkjent restaurant i London, utmerket med tittelen GQ's 'Best Breakthrough Restaurant 2022', deler ikke bare sine smakfulle oppskrifter, men også gripende historier og vakre illustrasjoner. Boken er fylt med uimotståelig matfotografi og gir et innblikk i Imads liv og hans reise fra hjemlandet Syria til Storbritannia. Med sine oppskrifter inviterer Imad oss til å oppdage de riktige smakene og teknikkene fra den syriske kjøkken, samtidig som han minner oss om matens evne til å forene mennesker. Som Imad sier: 'Fra de tradisjonelle rettene min mor lærte meg å lage, til den kreative maten som har blitt min egen, er dette en feiring av kjærlighet og fellesskap.'