Amber Revolution er en uunnværlig bok for vinelskere og særlig for de som har en forkjærlighet for oransjeviner. Den oppdaterte utgaven, nå tilgjengelig i paperback, har blitt anerkjent som årets beste vinbok av New York Times, samt fått hederlig omtale fra Forbes Magazine og Star Tribune. Boken er skrevet av den anerkjente eksperten innen oransjeviner, Simon J. Woolf, og representerer det første og mest omfattende verket som belyser den glemte historien om denne eldgamle vintypen – hvitvin laget på samme måte som rødvin – og dens moderne kamp for aksept. Dette er en fortelling om tapt identitet, kampen for overlevelse, og de banebrytende vinmakerne som strekker seg fra Kaukasus til Adriaterhavet. I produksjonsprosessen får hvite druer ligge i kontakt med skinnet i flere dager, uker eller måneder under gjæringen, noe som skaper en imponerende kompleksitet, uvanlige aromaer og intense smaker. Den forlengede hudkontakten gir disse vinene dype, gyldne, rustrøde eller oransje nyanser. Selv om denne teknikken er gammel, er interessen for den ny og i sterk vekst. Boken inkluderer også profiler av 180 av de beste produsentene fra 20 forskjellige land over hele verden.