Introducing the Sociology of Food and Eating av Anne (SOAS University of London UK) Murcott

Introducing the Sociology of Food and Eating av Anne (SOAS University of London UK) Murcott

Produktbeskrivelse

Boken 'Introducing the Sociology of Food and Eating' av Anne Murcott gir studentene verktøyene de trenger for å analysere og tenke kritisk rundt moderne mattemaer. Denne læreboken fungerer ikke bare som en grundig introduksjon til sosiologi av mat og måltider, men også som en innføring i sosiologifaget generelt. Hvert kapittel tar utgangspunkt i en 'selvfølgelighet' om mat som studentene ofte møter i hverdagen eller via massemediene. Temaene spenner over alt fra familiesammenkomster og etniske retter til matlagingsferdigheter, bekvemmelighetsmat, restaurantbesøk, matsvinn og 'overpakking'. Murcott demonstrerer hvordan systematisk akademisk forskning kan hjelpe studenter med å gå utover 'konvensjonell visdom' for å utforske sosiologiske perspektiver på mat og spising. Sentrale sosiologiske temaer som klasse, kjønn, alder, etnisitet, makt og identitet introduseres, ledsaget av et bredt spekter av eksempler fra hele verden. Ved slutten av boken vil leserne være i stand til å tenke mer kritisk og anvende sosiologiske tilnærminger på spørsmål knyttet til mat og samfunn.

Prishistorikk

Lavest
339 KR
Høyest
387 KR
Gjennomsnitt
359 KR
Median
349 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Introducing the Sociology of Food and Eating av Anne (SOAS University of London UK) Murcott
GTIN/EAN/ISBN 9781350022010
Kategorier Bøker