Naturvin har gått fra å være et smalt hipsterfenomen til å bli en dominerende trend blant vinelskere over hele verden. I 'Nysgjerrig på naturvin' tar Mats-Eric Nilsson leserne med på en fascinerende reise inn i naturvinens univers, visende hvordan disse håndverkene står i kontrast til den tilsetningstunge industrivinen. Boken tilbyr en omfattende innføring i hva naturvin er, fra rødt og hvitt til rosé, bobler og oransje, alt fremstilt uten skadelige kjemikalier og unødvendige tilsetningsstoffer. Visste du at de første vinene i denne stilen ble laget for over 8000 år siden? Nilsson, sammen med fotograf Lena Granefelt, tar leserne med på besøk til noen av de viktigste naturvinområdene, hvor vi møter engasjerte produsenter og ildsjeler som bidrar til å fremme denne spennende vinstilen. Boken besvarer viktige spørsmål som hvor man kan finne naturvin, hvordan den smaker, hva man bør betale for en flaske, og om det virkelig stemmer at naturvin kan redusere risikoen for bakrus. Gjennom kloke tips og interessante fakta gir 'Nysgjerrig på naturvin' en inspirerende innføring til både nykommere og erfarne vinelskere, og inkluderer tillegg et kapittel dedikert til norske naturvinbarer.