Når livet gir deg sitroner, lager du lemonade. Men hva gjør du når livet gir deg et stykke rabarbra, en kohlrabi eller et hodekål? Boken "It Starts with Veg" er her for å svare på nettopp det. Kokk og matlærer Ceri Jones presenterer 100 enkle og smakfulle sesongbaserte oppskrifter for alle anledninger. Gjennom 40 forskjellige grønnsaker, fra den beskjedne poteten til selleriroten, viser Ceri de beste forberedelsene, de mest deilige smakskombinasjonene, samt to eller tre oppskrifter for en enkel middag eller tilbehør til hver grønnsak. Boken er inndelt i grønnsaksfamilier som kålvekster, sopp, belger og blader. Med hver oppskrift gir Ceri alternativer for grønnsaker som kan byttes ut med andre i samme familie – noe som gir variasjon og reduserer behovet for å shoppe inn flere ingredienser, slik at du kan utnytte det du allerede har i skapet. Oppskriftene er alle skrevet for å servere to personer og er enkle å forstørre hvis du ønsker å lage mat til flere – de er laget for å komme på bordet med minimal innsats.